May 8, 2017

Sfaturi avansate pentru a paria online

Pentru unii oameni pariurile sportive reprezinta chiar un mod de viata, iar pentru alti poate doar un hobby. De foarte mult timp pariorii incearca sa descopere cele mai eficiente strategii de pariuri sportive pentru a castiga cat mai des in acest domeniu. Este clar ca fara o strategie si fara un stil propriu nu ai nici o sansa pentru a incasa ceva bani de la agentiile de pariuri. In fiecare zi foarte multi oameni aleg sa practice pariurile sportive. Asa ca luand in considerare mai serios acest aspect mereu apare intrebarea: ''Oare exista trucuri sau sugestii eficiente?''. Totusi exista cateva reguli esentiale pe care fiecare jucator ar trebuie sa le respecte si sa le foloseasca atunci cand joaca la pariurile sportive. Fara a mai sta pe ganduri urmeaza sa va prezenta cateva reguli si trucuri destul de simple dar foarte eficiente care va vor ajuta la pariurile sportive.

Sfaturi eficiente pentru un incepator in pariurile sportive

1. Intelegerea pariurilor sportive

Pariurile sportive constau in parierea unei anumite sume de bani pe un anumit pronostic al unui eveniment. In mare parte despre asta este vorba, dar pariurile sportive reprezinta un subiect destul de complex ce trebuie inteles pentru a putea avea un castig/profit remarcabil. Un incepator in jocurile pariurilor sportive se declara norocos atunci cand mizeaza pe un eveniment sau pe mai multe, dar un jucator profesionist se bazeaza pe o strategie destul de clara si un stil propriu care se reprezinta prin calcularea corecta a finantelor, analizarea amanuntita a evenimentelor sportive si numeroase notiuni de statistica. Toate acestea sunt fundamentale pentru un castig constant la pariuri. Chiar daca in ultimul timp au aparut foarte multe case de pariuri stradale, recomandat este sa va deschideti un cont la o casa de pariuri sportive onlline pentru acolo puteti avea timp nelimitat pentru a analiza toate detaliile de care aveti nevoie.

2. Sa cunosti regulile si reglementarile impuse de catre agentia de pariuri

Inainte de a paria la o casa de pariuri trebuie sa cunosti foarte multe lucrui si in special regulile de baza. In primul rand trebuie sa stiti semnificatia handicapurilor europene, handicapurile asiatice, payout, value bet, sure bets, arbitrage si multe altele. Un lucru esentia este acela ca trebuie sa stiti atunci cand este ca trebuie sa stiti atunci cand un pariu este castigator sau pierzator (in cazul handicapurilor asiatice deoarece exista foarte multi jucatori care mizeaza pe un handicap asiatic si la finalul evenimentului nu stiu daca pronosticul este castigator sau pierzator).

Trebuie sa stiti modul de calculare al cotelor, ce este un pariu sistem, un pariu single, un pariu multiplu etc. In timp puteti trece si la alte lucruri mai avansate in pariurile sportive, dar mai intai trebuie sa cunoasteti destul de bine acesti termeni. Un lucru care tine de casa de pariuri este metoda de plata disponibila si taxa aplicata de aceasta pentru un pariu sportiv sau pentru impozitarea unui castig.

3. Alege cel mai potrivit site de pariuri online pentru tine

Pe internet sunt foarte multe site-uri de pariuri, unele la care merita sa te joci, dar si altele care trebuie sa le eviti. In general site-urile care dispun de bonusuri si oferta foarte mari sunt mai neserioase pentru pot aparea probleme la retragerea banilor. Un site de pariuri sportive online potrivit este acela care pune la dispozitie cote potrivite, bonusuri echilibrare si dispune de o gama de oferte de pariere destul de complexa. Ideal este sa va deschide un cont acolo unde stiti ca joaca foarte multi romani si au o vechime la acea casa de pariuri online destul de mare.

Sunt foarte multe aspecte care conteaza la alegerea unei agentii de pariuri sportive: promotiile si bonusurile oferite, numarul de evenimente oferite si diversitatea tipurilor de pariere, valoare cotelor oferite pentru fiecare eveniment si tip de pariere, calitatea serviciilor oferite de catre casa de pariuri, atat la pariurile standard, cat si la cele live, taxele impuse, modalitatile de plata (depunere si retragere) etc. Un parior incepator este influentat foarte usor de un bonus foarte mare daruit la deschiderea contului pentru ca ai la dispozitie mai multi bani pentru a paria pe evenimentele dorite, dar nu intotdeauna este chiar sigura aceasta agentie care ofera un bonus gigant.

4. Planifica-ti propria strategie de baza

Peste tot se vorbeste despre strategiile folosite in pariurile sportive. Planificarea propriei strategii este primul pas in a devenii un parior profesionist. Un lucru gresit pe care il fac pariorii incepatori este ca ei cauta o strategie pe care sa o implementeze, sa o refoloseasa. Nu exista un asemenea mod de creare a strategiilor, pentru ca daca ar fi existat toti ar fi fost profesionisti in jocul pariurilor. O strategie se formeaza in timp ce capeti experienta, dupa propriul stil de pariere.

Pentru a crea o strategie perfecta trebuie sa iei un carnetel si sa iti notezi toate plusurile si minusurile si in timp sa le aduci diferite ajustari. Este imposibil sa copiezi o strategie de la un parior care functioneaza bine pentru el, pentru ca exista sanse foarte mici sa iti aduca si tie aceleasi beneficii.

5. Fii pregatit in orice moment

Acum ca vorbim despre pariurile sportive online, oricat de pregatit ai fi mereu o sa existe momente in care o sa pierzi bani. Atunci cand pierzi 2-3 bilete, nu trebuie sa te alarmezi si sa joci haotic pe sume mari pentru ca asa o sa ajungi sa pierzi intr-un timp foarte scurt tot bugetul din contul de pariuri. Trebuie sa ramai calm si sa revi a doua zi cu o minte mult mai limpede si totul o sa se schimbe. Chiar daca nu este atat de greu multa lume nu poate sa faca acest lucru.

6. Trebuie sa faci totul din placere

Atunci cand pariezi o anumita suma pe un pronostic trebuie sa gandesti in asa fel incat suma care ai pariat-o in caz ca o vei pierde nu te va deranja foarte mult. Poti practica jocurile sportive si intr-un mod relaxant, astfel incat atunci cand vei pierde sa nu ai motive de ingrijorare. Practicand pariurile sportive din placere pot creste si sansele de castig pentru ca pana la urma jocurile pariurilor sportive trebuie sa aiba scop recreational.

Articole Recente de Pariuri Sportive

2023 Cele mai bune Case de Pariuri:

#1
  • Licenta: D. 2162/28.08.2015
  • Cel mai vechi operator online
  • Cote forate bune

Metode de Plata

visa
mastercard
#2
  • Licenta: 1291/29.07.2016
  • Cash Out excelent
  • Aplicatie pt Mobil dedicata

Metode de Plata

visa
mastercard
#3
  • Licenta: D. 2159/28.08.2015
  • Freebet bonus
  • Depune si retrage direct de la agentiile de cartier

Metode de Plata

visa
mastercard