Biletul zilei

Biletul zilei este cel mai urmarit pont de pe internet din zilele noastre in pariurile sportive. Este un pariu foarte popular si de cele mai multe ori eficient in randul pariorilor incepatori care alcatuiesc bilelete cu un numar crescut de eveniment. De cele mai multe ori biletul este alcatuit din 3 evenimente cu diferite ponturi alese de persoana care decide sa puna ''biletul zilei'' pe un anumit site. Pentru parierea unui anumit bilet al zilei prima si prima data trebuie facuta o sinteza a unui joc de fotbal sau a sportului respectiv, iar apoi o analiza complexa a jocului in cauza. In acest caz trebuie sa fiti mai mereu bine informat cu privinta la aspectele sportului respectiv si sa nu credeti niciodata ca echipa favorita poate castiga de fiecare data.

Biletul zilei este realizat in special de pariorii mai experimentati. De cele mai multe ori acestia pun 3-4 evenimente cu, cote destul de mici, dar foarte bine realizate. In general cota totala pe un asemenea bilet este undeva intre 2 - 4. Pariorii profesionisti pariaza astfel de bilete pe o suma destul de progresiva, de cele mai multe ori este suficient sa prinda unul sau doua bilete dintr-un numar finit de pasi.

Inainte de plasarea unui pronostic pe un bilet este necesara analiza jocului respectiv in cauza si cum am spus si mai sus nu trebuie sa faceti gresala sa credeti ca mereu echipa favorita o sa castige de fiecare data:

- Intr-un meci de fotbal starea de forma a celor doua echipa este esentiala. Trebuie sa fiti informat cu rezultatele obitinute de catre cele doua echipe, atat in deplasare, dar si pe terenul propriu, dar si pozitia fiecareia in clasament;

- Comparatiile intre cele doua echipe (comparatii intre jucatori, formulele de start, pozitia in teren a jucatorilor si ultimele doua rezultate dintre cele doua echipe)

- Motivatia jucatorilor este oferita prin unele premii sau prime in bani de catre patronii lor mai ales cand vine vorba de un derby

- Mediul si starea gazonului sunt niste factori care pot avantaja sau dezavantaja echipele. De exemplu o echipa joaca mai bine pe un tip de gazon, iar alta echipa joaca mai bine pe alt tip de gazon sau alte condiitii meteorologice

- Jucatorii accidentati sau suspedati pot deztabiliza intreaga echipa

-

Nivelul tehnic a celor doua echipe (o echipa din romania este sub nivelul unei echipe din Anglia sau Spania)

- Programul de joc poate influenta si el intreaga echipa (de exemplu daca o echipa joaca odata la 3 zile fara a se odihni, iar ultimul meci este unul greu in deplasare in urmatoarele meciuri jucatorii pot fi dezavantajati fata de o echipa care s-a odihnit zile la rand)

- O echipa fara suporteri poate fi un factor negativ deoarece de cele mai multe ori suporterii sunt asemanati cu al 12- lea jucator.

Mai sus v-am prezentat cati va factori de care trebuie sa va informati cu privinta la cele doua echipe active la un anumit eveniment. Astfel, sa revenim la modul factorii esentiali ai unui bilet.

Biletul zilei nu tine neaparat de cota totala a acestuia, ci mai degraba de selectia evenimentelor. Atunci cand alegeti sa plasati pe bilet un numar crescut de evenimente, chiar daca cota totala este mai mare, sansele ca biletul sa fie castigator sunt din ce in ce mai mici, dar asta nu inseamna ca biletul nu poate fi castigator.

De multe ori majoritatea statisticilor defavorireaza echipa cotata mai bine si cu toate acestea ea poate castiga meciul prezentand un meci foarte bine jucat. Un astfel de eveniment se poate numi surpriza. Pe biletele zilei se pun in general meciurile usoare. Sunt acele meciuri in care echipele folosesc, atat in primii 11, cat si in rezerve cei mai bun jucatori pe care ii au deoarece doar atunci vei stii ca partida se va disputa la adevarata ei valoare. Trebuie sa avem grija la meciurile din cupa, echipa favorita s-ar putea sa nu foloseasca in primi 11 cei mai bun jucatori, iar la finalul meciului aceasta nu reuseste sa aduca victoria.

Biletul zilei nu este limitat doar la pariurile offline, ci pot fi jucate si in mediul online la o casa de pariuri sportive online, unde poate fi un bilet clasic, cu sistem sau un bilet alcatuit din evenimente live. In prezent, pe foarte multe case de pariuri exista tipseri care au grija sa ofere cele mai corecte informatii asupra pronosticurilor. Tipserii sunt acei oameni cu o experienta destul de mare in pariurile sportive.

Cele mai urmarite ponturi in fiecare zi sunt prezentate prin biletul zilei. Acesta nu contine mai mult de 3-5 evenimente cu pronosticuri alese dupa opinia celui care le alcatuieste. De cele mai multe ori biletul zilei care contine evenimente usoare si prezinta o cota totala destul de mica se declara la sfarsitul tuturor activitatilor castigator.

2024 Cele mai bune Case de Pariuri:

#1
  • Licenta: D. 2162/28.08.2015
  • Cel mai vechi operator online
  • Cote forate bune

Metode de Plata

visa
mastercard
#2
  • Licenta: 1291/29.07.2016
  • Cash Out excelent
  • Aplicatie pt Mobil dedicata

Metode de Plata

visa
mastercard
#3
  • Licenta: D. 2159/28.08.2015
  • Freebet bonus
  • Depune si retrage direct de la agentiile de cartier

Metode de Plata

visa
mastercard