Pariuri Live

Pariurile LIVE au evoluat foarte mult in ultimi 5-6 ani in tara noastra, fiind foarte multe schimbari in ceea ce tine piata pariurilor online, insa acest lucru il vom prezenta ceva mai jos unde va vom arata si o lista a celor mai bune agentii de pariuri online si va vom prezenta o lista deoarece mai orice casa de pariuri iti ofera astazi acces la pariurile online. De altfel, trebuie sa iti creezi un nucleu in ceea ce tine de agentiile preferate de tine, in functie de bonusurile oferite de acestea, cat de atractive sunt cotele, ofera de pariuri si nu numai. Avand in vedere cele tocmai amintite, cele mai bune agentii de pariuri live ar fi acestea: Unibet, SportingBet si 888Sport.

Pe scurt, cele trei agentii au cele mai bune sisteme de cotare a evenimentelor sportive, referindu-ne strict la valorea cotelor pe care ti le ofera, cele mai interesante bonusuri odata cu inregistrarea pe site-ul lor. Unibet ofera pana la 50 lei odata cu primul depozit in cont, castigand si doua premii la cel mai mare eveniment de acest gen. SportingBet iti poate oferi pana la 300 lei bonus, o oferta destul de variata, un program special pentru cei ce invart sume mai mari, dar si un suport de invidiat. 888Sport este o agentie ce si-a format un nucleu de clienti atat in Romania, cat si peste hotare, iar cu un singur cont la ei puteti beneficia si de celelalte doua platforme: 888Casino si 888Poker (cele mai bune platforme de acest gen). Avand in vedere ce v-am spus mai sus, urmeaza sa va prezentam si unele sfaturi foarte interesante in ceea ce tine pariurile live sau online.

In primul rand, cand alegi sa plasezi un pariu live trebuie sa fii strict concentrat la acel meci. In al doilea rand, daca nu ai urmarit meciul pana atunci nu este indicat sa plasezi un pariu in alta directie decat in cea in care se indreapta meciul (fie echipa gazda, fie egal, fie echipa oaspete) si cum mai toate casele de pariuri ofera transmisiuni live de la cele mai bune si pariate meciuri, nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa urmaresti meciul respectiv. Evitati sa incercati sa trisati cu sistemul site-ului, plasand un pariu dupa ce meciul s-a terminat, deoarece riscati sa ramaneti fara cont, acesta urmand sa fie blocat o anumita perioada de timp sau chiar sa fie inchis definitiv.

In cazul in care detineti in contul dumneavoastra o suma mai mica de bani, este indicat sa evitati plasarea intregii sumne pe un sigur pariu pentru ca la sfarsitul celor 90 de minute puteti ramane cu contul gol. Nu va puteti baza doar pe informatiile care vi le ofera casa de pariuri. Agentia iti pune la dispozitii doar informatii strict informative si este recomandat ca dumneavoastra sa consultati mai complex ultimele rezultate ale celor doua echipe sau a participantelor la evenimentul sportiv. Trebuie sa fiti foarte atent si locul pe care il ocupa in clasament dar si la indisponibilitatea sau disponibilitatea unor jucatori.

Ce ar trebui sa stiti atunci cand alegeti sa pariazi live este faptul ca orice cota se poate schimba in orice moment, deoarece orice agentie de pariuri urmareste atent orice partida pentru care iti ofera posibilitatea de a paria, in functie de cum decurge meciul acestia decid ce valori sa atribuie cotelor, spre a fi in conformitate cu ceea ce se petrece pe terenul de joc. Cotele oferite pentru pariurile live sunt actualizate in timp real. S-a intamplat de foarte multe ca pariorii sa profite de dupa o modificare a unei cote, iar o cota ce trebuie sa fie de ''2.00'' a fost de ''20.0'', aceasta fiind o eronare de cota din partea agentiei de pariuri. Ce e drept, in regulamentul fiecarei agentii este o notat si este specificat ca astia iti pot anula un pariu daca evenimentul pe care l-ai avut sa fi prezentat o eroare de cota. Insa, in mai toate cazurile pariorii au fost rasplatiti cu suma meritata in urma unei eronari de cota.

La casele de pariuri de care am amintit mai sus iti ofera posibilitati diversificate de a paria live, de la pariuri cunoscute de catre toti, cum ar fi: rezultatul final, rezultatul la pauza, numarul de goluri inscrise, minutul primului gol etc. Sunt de asemenea si unele pariuri specifice doar pentru o anumita agentie de pariuri. De altfel, unele case de pariuri live iti ofera posibilitatea de a paria pe ce urmeaza sa se intample intr-o perioada foarte cunoscuta de timp, precum: ''ce se va intampla pana in minutul x?'' sau ''ce va fi prima data? gol, cartonas, corner, etc''.

Revenind la cei de la casa de pariuri Unibet, vedem ca acestia au un site foarte elegant si modern. In primul rand, putem alege ca meciurile care sa ne fie afisate in categoria ''Preferate'', pentru a avea acces rapid la meciurile plasate pe un pariu sau cele care urmeaza sa fie plasate pe un pariu. Agentia Unibet prezinta si platforma ''Unibet TV'', care dupa cum ne arata si numele, ofera posibilitatea pariorului de a viziona anumite evenimente in timp real (live). Atunci cand alegem sa vizionam un pariu live ne este oferit imediat scorul partidei din acel moment, numarul de cartonase incasete de cele doua echipe pana in acel moment, numarul de cornere executate, dar si un ''text live'' pentru a avea acces detaliat la fazele petrecute in minutele anterioare din eveniment dar si la intrarile dure ale jucatorilor.

Daca ati citit cu atentie pana in acest moment si daca inca nu te-ai familiarizat cu termenul de ''pariu live'', iti va fi cunoscut imediat. In primul rand, ''Live'' inseamna ''in direct''. Astfel, un pariu live este echivalentului unui pariu care se joaca in timp real (in direct), iar pentru care tu ai posibilitatea de a plasa un pariu. Pariul live se intalneste la toate sporturile: de la fotbal si tenis pana si la cursele de caini. Cotele la pariurile sportive live sunt modificate imediat de catre organizatori, in functie de evolutia unui eveniment sportiv, iar pentru tine este indicat sa alegi cele mai bune cote, insa trebuie sa fi atent pentru ca, cotele care au o valoare mai mare de cele mai multe ori au cele mai mici sanse sa aduca un castig.

2021 Cele mai bune Case de Pariuri:

#1
  • Licenta: D. 2162/28.08.2015
  • Cel mai vechi operator online
  • Cote forate bune

Metode de Plata

visa
mastercard
#2
  • Licenta: 1291/29.07.2016
  • Cash Out excelent
  • Aplicatie pt Mobil dedicata

Metode de Plata

visa
mastercard
#3
  • Licenta: D. 2159/28.08.2015
  • Freebet bonus
  • Depune si retrage direct de la agentiile de cartier

Metode de Plata

visa
mastercard