Pariuri sigure

Probabil ca multi dintre pariorii activi nu stiu chiar totul despre pariuri si nu stiu ca exista un castig garantat. De obicei intalnim foarte multe lume care nu stiu absolut nimic despre castigul garantat la pariuri. Aici nu ne referim la persoanele obisnuite care parieaza la agentiile de pariuri sportive, ci la persoanele care detin anumite site-uri pe o pagina de socializare (in general Facebook). Pe aceste pagini cei care le detin impartasesc pronosticurile corespunzatoare cu celelalti oameni in schimbul unor bani. Pariurile sigure sunt cunoscute in randul pariorilor si sub denumirea de sure bets sau arbitrage bets (arbitraj sportiv). Sure bets sunt niste pariuri sportive care sunt jucate pe toate optiunile unui tip de pariu pe un singur eveniment, indiferent de rezultat vei castiga garantat un profit, fie oricat de mic.

Cu siguranta acum va intrebati cum este posibil asa ceva. Dupa cum ati vazut cotele afisate pe site-ul unei agentii de pariuri sportive varieaza fata de cele afisate la o casa de pariuri stradale. In general, sure bets apar la evenimentele unde sunt disponibile doua variante de pariu (Handicap asiatic, Over/Under, etc.). Aceste selectii se pot gasi la fotbal, baschet, handbal, cat si la alte sporturi care ofera asemenea variante de pariere. De exemplu handicapurile asiatice sunt potrivite cel mai mult la baschet, deoarece acolo se marcheaza foarte multe puncte.

Cotele unui handicap asiatic la baschet sunt reprezentate prin diferenta de puncte dintre cele doua echipe putand avea discrepante vizibile. In prezent handicapurile pot fi de mai multe feluri pentru un singur meci, iar casele de pariuri sportive online care pun la dispozitie optiunea handicapului asiatic ( -3.5, -4.5, -5.5 etc.) sunt: Unibet, Winmasters, Fortuna. De asemenea handicapurile asiatice sunt intalnite des si la pariurile standard sau live la tenis, acolo unde jucatorul cu o cota mai mica (jucatorul favorit) poate alterna frecvent. Ca tot am inceput sa vorbim despre variarea cotelor la caselor de pariuri sportive o sa va prezentam un exemplu pentru a intelege mult mai bine acest aspect.

Exemplu:

Sa zicem ca o sa luam un meci din Romania Liga 1 si mai exact Astra Giurgiu vs CFR Cluj. Sa presupunem ca situatia la casa aleatorie de pariuri este astfel: pentru o victorie a Astrei Giurgiu cota este de 2.80, un egal intre Astra Giurgiu si CFR Cluj are o cota de 3.50, iar victoria pentru CFR Cluj are cota de 3.10. Acum o sa pretindem ca doresti sa faci castig de 500 de lei in contul tau de pariuri. Pentru a afla suma pe care trebuie sa o pariezi pe pronosticul favorit trebuie sa imparti suma dorita profitului la cota fiecarei variante. In cazul victoriei Astrei Giurgiu suma de 500/2.80=178,57 Ron (suma necesara pentru pariere), pentru un egal intre cele doua echipe 500/3.50=142,85 Ron (suma necesara pentru pariere), iar pentru victoria echipei CFR Cluj 500/3.10=161,29 Ron (suma necesara pentru pariere).

In concluzie, suma totala necesara pentru pariere este de 482,17 Ron, iar castigul va fi cu siguranta de 500 Ron. Profitul garantat este de 17,83 Ron. Aceasta metoda este mult mai eficienta atunci cand doriti sa castigati in contul dumneavoastra o suma mult mai mare. Daca dispuneti de fonduri mari in contul dumneavoastra puteti face foarte frumosi intr-un mod foarte simplu zilnic. Acest tip de pariere este recomandat pariorilor cu un venit mare in contul de pariuri online si cu multa rabdare. Chiar daca nu se castiga foarte multi bani cu un singur eveniment, dar strategia este acumularea a cat mai mult profit. Un lucru important caruia trebuie sa ii tineti evidenta daca alegeti sa folositi acest mod de pariere este acela ca, cotele isi pot modifica valorile si pot afecta negativ bugetul din banca dumneavoastra.

In partea de teorie prezentata pana acum totul suna foarte bine, iar aceasta pare a fi o metoda de pariere unde merita sa iti risti banii pentru ca vei avea cu siguranta un castig, insa in practica totul este putin mai complicat pentru ca daca ai ales sa folosesti aceasta optiune de pariere trebuie sa deti conturi la aproape fiecare casa de pariuri spotive online (Unibet, Sportingbet, NetBet, Fortuna, Betano, 888Sport, Betfair etc.). Scopul acestor conturi create la diferite case de pariuri este acela de a alegea cea mai mare cota prezentata pe un eveniment (cotele optiunilor victorie echipa gazda, egal, victorie echipa oaspete).

In timpul unei astfel de pariere pot exista si diferite probleme precum:

Un lucru foarte important este sa folositi agentii de pariuri seriose, in special cele licentiate pentru ca daca nu va informati asupra unei case si aceasta este neserioasa isi va da seama ca dumneavoastra jucati pariuri sigure si de cele mai multe ori incearca sa nu mai plateasca plata castigatorilor sau anuleaza biletele. Trebuie sa luati in calcul casele care incearca sa va ademeneasca cu premii exagerate si cu, cote foarte mari pentru ca acestea de cele mai multe ori pot fi numite agentiile ''neserioase''.

2024 Cele mai bune Case de Pariuri:

#1
  • Licenta: D. 2162/28.08.2015
  • Cel mai vechi operator online
  • Cote forate bune

Metode de Plata

visa
mastercard
#2
  • Licenta: 1291/29.07.2016
  • Cash Out excelent
  • Aplicatie pt Mobil dedicata

Metode de Plata

visa
mastercard
#3
  • Licenta: D. 2159/28.08.2015
  • Freebet bonus
  • Depune si retrage direct de la agentiile de cartier

Metode de Plata

visa
mastercard