Paysafecard

Cardul Paysafe este un card preplatit (pre-pay) care poate fi folosit pentru alimentarea conturilor de pariuri sportive sau pentru a face plata la diferite magazine de pe internet. Un asemenea card se poate solicita de catre dumneavoastra la Banca Commerzbank AG.

In ultima vreme Paysafecard a devenit foarte cunoscut in Romania, chiar daca acum 3-4 ani cand te duceai la un magazin care detinea un PayPoint si vroiai sa ceri un paysafecard ti se spunea ca nu stiu ce constituie acest serviciu. In prezent, a devenit foarte folosit de catre pariori pentru a-si alimenta conturile de pariuri sportive online cu diferite sume de bani.

Paysafecard este una dintre cele mai simple metode de a efectua diferite plati pe internet intr-un mod sigur si foarte rapid. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti codul de 16 cifre. Cod care il primiti atunci cand cumparati un paysafe card de la un centru corespunzator. Punctele de distribuire a cardurilor paysafe sunt: PayPoint, PayZone, ZebraPray, Posta Romana, diferite centre de plati etc. In prezent exista paysafecard de diferite valori: 25 Ron, 50 Ron, 100 Ron, 300 Ron.

Daca achizitionati un paysafecard de la un tonomat de plati facturi (PayPoint, ZebraPay etc.), unde trebuie sa introduceti banii in aparat si apoi sa primiti chitanta, trebuie sa stiti ca acele aparate nu vor da niciodata rest. De exemplu daca doriti un paysafecard de 25 Ron si ati introdus in tonomat 30 Ron, nu o sa mai primiti inapoi restul de 5 Ron. Sau in alta situatie daca ati apucat sa bagati 10 Ron si vreti sa va razganditi, nu mai puteti solicita banii inapoi.

Exista si o a doua varianta de a adauga bani in contul dumneavoastra de pariuri sportive online tot prin intermediul paysafecard, ci prin my paysafecard (contul personal de palti). In contul paysafecard puteti incarca PIN-urile achizitionate de la centrele de distributie a cardurilor paysafe, astfel incat sa le aveti mereu sub control. Cu ajutorul contului paysafecard puteti efectua orice suma doriti in limitele fondurilor alocate pe cont. Cu un astfel de cont este mult mai usor sa adaugati bani in conturile dumneavoastra de pariuri online deoarece puteti plati online foarte usor doar cu numele de utilizator si parola.

Dupa cum am spus si mai sus, Paysafecard este cea mai sigura si rapida metoda de a depune banii la o agentie de pariuri online. Este simpla deoarece pentru a efectua plata aveti nevoie doar de o conexiune la internet. Rapida pentru ca depunerea unui paysafecard se face instant. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti PIN-ul de pe paysafecard pe pagina casei de pariuri online dorita si in doar cateva secunde banii vor fi actualizati in contul dumneavoastra. Daca folositi un cont paysafecard, la fel este foarte simplu pentru ca trebuie sa selectati suma destinata depunerii pe cont, iar apoi ramane sa introduceti numele de utilizator si parola. Paysafecard-ul este o metoda sigura, deoarece atunci cand doriti sa achizitionati un paysafecard nu aveti nevoie de nici o data personala sau un act de identitate, precum la contul bancar sau la cardul de credit, tot ce trebuie sa faceti este sa bagati bani in respectivul aparat sau sa ii oferiti vanzatoarei magazinului pentru a va ajuta.

Un dezavantaj al Paysafecard-ului la casele de pariuri online este la efectuarea retragerilor pentru ca nu se pot retrage sumele de bani castigate prin intermediul paysafecard-ului. In cazul in care depunem cu un card de credit si retragem tot prin intermediul acestuia, tranzactia poate dura pana al 3-5 zile lucratoare. In schimb, daca depunem prin paysafecard, retragerea se poate efectua doar prin transferul bancar, fapt ce poate dura pana la 10 zile lucratoare. Acest lucru difera de la o casa de pariuri la alta, deoarece la unele case de pariuri online tranzactia prin transferul bancar se poate procesa exact ca si retragerea pe un card de credit. Un alt mic dezavantaj ar fi acela ca daca am depune cu paysafecard, la o retragere prin transferul bancar pot aparea limite la suma fata de o retragere pe un card.

Acum cred ca va ganditi care casa de pariuri accepta asemenea paysafecard sau depunerea de pe un cont paysafecard. In general majoritatea caselor de pariuri accepta depunere paysafecard. Trebuie sa stiti la casele de pariuri sportive puteti combina pana la 10 paysafecard-uri. De exemplu daca doriti depunerea a 400 Ron, puteti folosit prima data un paysafecard in valoare de 300 Ron si apoi un alt paysafecard de 100 Ron. Una dintre cele mai recomandata case de pariuri unde puteti depune paysafecard este Sportingbet deoarece aici suma minima de depunere este de 40 Ron, iar suma maxima de 20.000 Ron. O alta casa de pariuri unde este foarte convenabil pentru aceasta metoda de plata este Unibet. Aici puteti depune minim 25 Ron, dar exista dezavantajul comisionului de 3% din suma depusa.

Paysafecare este o cartela preplatita care iti ofera posibilitatea de a transforma banii (numerar) in bani electronici. Practic, in schimbul banilor primesti un card sau o hartie care poate fi folosita doar o singura data. Asa ca atunci cand cumparati un paysafecard de la un magazin ce contine PayPoint, ZebraPay sau alte puncte de distributie, aveti grija ca vanzatorul sau alti clienti ai magazinului sa nu va fure codul.

In ultimii ani paysafecard s-a dovedit a fi cel mai bun operator de plati preplatite si carduri valorice. Metoda paysafecard se foloseste aproape in orice afaceri ce implica bani in mediul online, de la jocurile online preferate pana la site-urile de pariuri sportive si jocurile online de noroc. Din acest motiv paysafecard este considerata o modalitate de plata sigura care nu va v-a crea probleme atunci cand doriti sa depuneti la o agentie pariuri online utilizand aceasta metoda. Fiind folosit de catre cei care nu doresc sa utilizeze un card de debit sau credit pentru a transfera banii catre agentiile de pariuri online, Paysafecard este cea mai buna, prietenoasa, sigura si rapida metoda pentru a transfera banii cash in contul personal creat la o casa de pariuri online.

2024 Cele mai bune Case de Pariuri:

#1
  • Licenta: D. 2162/28.08.2015
  • Cel mai vechi operator online
  • Cote forate bune

Metode de Plata

visa
mastercard
#2
  • Licenta: 1291/29.07.2016
  • Cash Out excelent
  • Aplicatie pt Mobil dedicata

Metode de Plata

visa
mastercard
#3
  • Licenta: D. 2159/28.08.2015
  • Freebet bonus
  • Depune si retrage direct de la agentiile de cartier

Metode de Plata

visa
mastercard