888 Poker Recenzie

Evaluare:5/5
visa
mastercard

Metode de Plata


Opțiuni Software


Joaca Acum

Informatii generale:

888 Poker nu este un simplu site de poker, este unul din cele mai mari site-uri care gazduiesc mii de turnee si jocuri cash in fiecare zi pentru milioane de jucatori din intreaga lume. Pacific Poker a fost prima aplicatie a operatorului, lansata in anul 1997. De atunci platforma a suferit imbunatatiri de la un an la altul ajungand in 2017 sa stranga la mese nu mai putin de 10 milioane de jucatori. 888 este recunoscut pentru turneele dotate cu premii de peste 100.000 de euro zilnice si pentru freroll-urile saptamanale oferite utilizatorilor noi sau celor mai activi de pe platforma.

888 este un brand foarte cunoscut in intreaga lume care a reusit sa isi castige respectul jucatorilor de-a lungul timpului prin excelenta si calitatea produselor oferite. In prezent, se poate juca poker pe aplicatia speciala 888 Poker, de la care se poate face conexiunea direct de pe acelasi cont catre celelalte produse de Pariuri sportive si Cazino.

Noua platforma 888 Poker vine cu o multime de imbunatatiri si optiuni spectaculoare pentru toti jucatorii activi. Aici isi dau intalnire o multime de jucatori profesionisti in fiecare zi.

Promotii active

Bonus de Bun Venit de pana la 3.000 Ron

Utilizatorii noi pot primi un bonus de 100% pana la 3.000 Ron. Bonusul se acorda in transe de cate 40 Ron la acumularea a 100 de puncte pe platforma. Punctele acumulate sunt disponibile in sectiunea de Club de pe platforma.

$80K First Depositors Challenge

Toti utilizatorii noi au sansa sa castige premii e pana la 80.000 de dolari puse in joc in fiecare vineri. Fiecare utilizator care a facut prima depunere primesc bilete pentru acest turneu.

$500 First Depositors Freerolls

Odata cu efectuarea primei depuneri, utilizatorii primesc si 7 bilete la turneele zilnice dotate cu premii de 500 de dolari.

Freeroll

In fiecare zi 888 Poker le pregateste utilizatorilor turnee la care se pot inregistra gratuit. Atentie la turneele freeroll care necesita bilete pentru acces. Acestea sunt disponibile doar pentru cei care au indeplinit conditiile de participare ale anumitor promotii aflate in desfasurare pe platforma.

PRO

CONTRA

Soft

Pentru a juca poker la 888 trebuie sa descarcati aplicatia in calculator. Este gratuita si de recomandat ar fi sa o luati doar de pe site-ul oficial 888 Poker. De-asemenea serviciul de relatii cu clientii este activ 24/24 pe mail si live chat.