Sportingbet Poker Recenzie

Evaluare:5/5
visa
mastercard

Metode de Plata


Opțiuni Software


Joaca Acum

Informatii generale:

Sportingbet este o agentie de pariuri renumita si in Romania chiar daca nu are o aplicatie de poker, sau o camera de poker la fel de spectaculoasa precum ceilalti operatori. Aplicatia de poker a celor de la Sportingbet este cunoscuta sub numele de Paradise Poker. Fata de multi alti operatori, cei de la Sportingbet nu au limite pentru depuneri in ceea ce priveste produsele siteului. Asadar, utilizatorii pot folosi fondurile din contul de pariuri sportive si pentru cazino sau poker.

Se acorda bonusuri periodic si bilete la freeroll-urile saptamanale. Headlong Limited este compania care detine Paradise Poker. Operatorul detine in prezent licenta ONJN de functionare pe teritoriul Romaniei.

Promotii active

Utilizatorii noi au parte de bonusuri foarte mari de pana la 1.000 de euro. Cei mai noi jucatori care fac prima depunere pot primi un bonus de pana la 1.000 de euro doar daca opteaza pentru aceasta optiune. Inainte de a face prima depunere, daca vrei sa fii eligibil pentru bonusul de Bun Venit trebuie sa adaugi codul in sectiunea „Pagina mea de poker”. Bonusul de Bun Venit se acorda in mai multe transe de cate 20 de euro. Pentru a primi bonus, e nevoie de acumularea a minim 200 de puncte pe platforma de poker. Eliberarea bonusului trebuie facuta in maxim 60 de zile.

Pentru jucatorii fideli exista si o schema VIP pe 5 nivele lunare plus alte 3 nivele anuale. Pentru a creste de la un nivel la altul ai nevoie de puncte FPP. Acestea pot fi transformate in bani reali.

Zilnic jucatorii pot lua parte la freeroll-uri dotate cu premii de 50 de euro.

PRO

CONTRA

Desi conditiile de joc sunt foarte bune si utilizatorii au parte de o multime de beneficii, platforma Sportingbet Poker nu este foarte populata iar acest lucru ii face pe multi jucatori sa renunte. Mesele cash se umplu doar la mizele mici de pana la 5-10 dolari. Printre jocurile disponibile pe platforma in afara de Hold’em si Omaha, se mai regasesc 5 Card Draw si 7 Card Stud. In ceea ce priveste mesele de Sit&Go de multe ori trebuie sa astepti minute bune pana cand se completeaza numarul maxim de jucatori.

Soft

Aplicatia Paradise Poker este disponibila si in limba romana. Este recomandat sa descarci aplicatia direct de pe site-ul oficial. Se instaleaza rapid si te poti loga cu datele folosite la inregistrarea pe Sportingbet.

Serviciul de relatii cu clientii este activ 24/24 de ore. Pentru a rezolva rapid o problema poti accesa si pagina FAQ unde gasesti raspunsuri pentru cele mai frecvente intrebari.