Unibet Poker Recenzie

Evaluare:5/5
visa
mastercard

Metode de Plata


Opțiuni Software


Joaca Acum

Informatii generale:

Unibet gazduieste online peste 10 milioane de jucatori din peste 100 de tari. Platforma operatorului este una din cele mai bune si usor de utilizat. De aceea foarte multi jucatori aleg sa isi puna in joc banii aici. Poate unul dintre aspectele care duc la cresterea numarului de utilizatori il reprezinta si produsul complet pe care Unibet il pune la dispozitia jucatorilor. Pe langa pariurile sportive, poker si cazino, aici poti juca si la Bingo.

Operatorul foloseste un soft special de poker si a pus la punct si o schema VIP pentru jucatorii activi. Site-ul este operat de Unibet Germany Ltd si detine in prezent licenta ONJN de functionare pe teritoriul Romaniei. Jucatorii activi au parte de foarte multe bonusuri iar acest lucru face platforma sa fie si mai atractiva. In plus, anual au loc turnee dotate cu premii de peste 100.000 de euro la care pot lua parte si jucatorii Unibet.

Promotii active

Bonusul de Bun Venit nu este unul foarte mare comparativ cu alti operatori care ofera bonusuri de pana la 1.500 de euro. La Unibet utilizatorii noi pot fi eligibili pentru un bonus de pana la 200 de euro. Acesta se acorda in mai multe etape in functie de activitatea in camera de poker.

De exemplu, pentru 2 euro rake la jocurile cash jucatorul primeste 50% bonus in cont. Pentru 800 rake la jocurile cash dar si turnee, se ofera pana la 25% bonus in contul de jucator. Eliberarea bonusului complet se poate face in maxim 60 de zile.

Avalansa premiilor cash are loc in luna februarie si se adreseaza tuturor jucatorilor activi. Poti deveni eligibil daca te aflii la o masa cash atunci cand se acorda zilnic o parte din premiul de 35.000 de euro. Zilnic un jucator este ales aleatoriu si primeste un premiu consistent.

Jucatorii pot lua parte zilnic la 20 de turnee Pot Limit Omaha care au fond de premii garantate. Aceste turnee au un format atractiv la care se pot castiga foarte multi bani.

Nu poti rata nici freeroll-urile saptamanale care iti pot aduce premii in bani sau bilete pentru alte turnee importante.

PRO

CONTRA

Avand un numar foarte mare de jucatori activi, la Unibet se pot umple rapid si mesele cu mize mari, de peste 20 de euro. Bineinteles ca sunt active si foarte multe mese cu mize mici unde iti poti alege locul la masa.

Nu lipsesc Sit&Go-urile care pornesc atunci cand mesele se umplu. Mai au loc si mese speciale la care se aseaza doar 2 jucatori, in cazul mizelor foarte mari.

Soft

Unibet Poker are o platforma unica, deoarece foloseste un soft special pentru poker indragit de toti jucatorii profesionisti. Jucatorii isi pot alege propriul avatar, plus o multime de alte optiuni speciale care personalizeaza jocul in functie de preferintele fiecaruia. Ai parte de un soft sigur care ruleaza la capacitate maxima fara intreruperi.

Acum este disponibila si o aplicatie mobila optimizata care face experienta Unibet sa fie traita oriunde si in orice moment. Pentru a juca poker, iti recomandam sa descarci aplicatiile speciale doar de pe site-ul oficial Unibet Poker.