Winmasters Poker Recenzie

Evaluare:5/5
visa
mastercard

Metode de Plata


Opțiuni Software


Joaca Acum

Informatii generale:

Winmasters este unul din cei mai cunoscuti operatori de pariuri sportive care detin licenta si in Romania. Operatorul nu are o istorie foarte bogata in ceea ce priveste jocurile de poker deoarece produsul complet a fost introdus abia din 2014. De atunci Winmasters le pune la dispozitie clientilor sai produsul complet de gambling (pariuri, cazino, poker).

Noua camera de poker a celor de la Winmasters nu este la fel de populata precum cele mai mari platforme de acest gen, insa turneele saptamanale reusesc sa stranga premii de peste 100.000 de euro. Chiar de la prima depunere, noii jucatori pot beneficia de bonusuri consistente de pana la 1.500 de euro. Este una din camerele de poker recreationale in care jucatorii pot opta in special pentru turneele Sit&Go dar si mese cash cu mize mici.

WM Interactive Ltd este compania care detine Winmasters si cea care a reusit sa creeze o retea independenta de poker. Winmasters a fost si printre primele site-uri de gambling care au reusit sa obtina licenta ONJN de clasa I. Una din principalele probleme pe care le pot intampina jucatorii de poker aici este faptul ca numarul jucatorilor activi in camera de poker este destul de mic, asa ca de multe ori trebuie sa astepti mult timp pentru a umplu masa de joc.

Promotii active

Precum si celelalte camere de poker, la Winmasters nu lipsesc bonusurile de Bun Venit si turneele freeroll. In ceea ce priveste bonusul la inregistrare, jucatorii pot sa isi tripleze suma depusa pana la 1.500 de euro. Bonusul se acorda in mai multe transe in functie de activitatea utilizatorului. Dupa acumularea a minim 800 de puncte pe platforma se elibereaza 10 euro din bonus. Pentru a strange puncte trebuie sa joci cat mai multe turnee si sa faci ceea ce iti place, adica sa castigi bani.

Jucatorii activi au parte si de alte bonusuri printre care accesul gratuit in turnee dotate cu premii de peste 1.000 de euro sau freeroll-uri cu premii garantate. Numarul jucatorilor de aici este destul de mic, asa ca sansele de a termina in locurile platite sunt destul de mari.

Cei mai activi utilizatori au parte periodic de tichete gratuite pentru sateliti importanti dar si alte turnee precum Winmasters Poker Open, turneu dotat cu premii de peste 500.000 de euro.

PRO

CONTRA

In orele de varf la mesele cash sunt disponibile locuri si la mesele cu mize de pana la 5-10 euro, mese care se umplu rapid. In restul timpului, cei mai multi utilizatori pasionati de mesele cash prefera mizele mici de pana la 1-2 euro. Acest lucru se datoreaza si faptului ca nu este una din camerele de poker preferata de jucatorii experimentati. Cel mai des utilizatorii iau parte la mesele de Hold’em 6-max. Aici se joaca cu maxim 6 jucatori.

Speed Poker este un alt mod de poker care se joaca „la foc automat”. Dupa fiecare runda esti mutat la alta masa iar decurgerea jocului are loc rapid. Intr-o ora poti juca si 100-200 de maini.

Twister Poker este un tip de Sit&Go preferat de cei mai multi utilizatori. Se poate juca in 3 iar castigurile sunt aleatorii.

Soft

Winmasters foloseste un software foarte bun, iar cei mai multi jucatori sunt multumiti de platforma pe care o au la dispozitie. Jucatorii isi pot alege locul la masa, pot face top-up la mesele de cash si in timpul turneelor se pot activa butoanele pentru auto re-buy si add-on.

Atunci cand apar probleme pe platforma se poate contacta echipa Winmasters care este activa 24/24 de ore chiar si pe live chat.

Platforma de poker nu se poate deschide decat cu ajutorul programului pe care trebuie sa il descarci direct in calculator. E recomandat sa il iei doar de pe site-ul oficial. Winmasters Poker este tradus si in limba romana, iar in prezent aplicatia este optimizata si pentru versiunea mobila.