Betano Sports Recenzie

Evaluare:5/5
visa
mastercard

Metode de Plata


Opțiuni Software


Joaca Acum

Informatii generale:

Betano este unul dintre cei mai noi jucatori de pe piata de pariuri online. In Romania agentia Betano si-a facut aparitia in urma cu cativa ani de zile promovand un produs si un concept special pentru toti pariorii romani. Se pare ca multi pariori nu au auzit de acest brand insa asta nu ar trebui sa fie o problema atata vreme cat poti paria in siguranta. Usor, usor, operatorul a adus un produs nou pe piata interna si oferte foarte tentante la fel ca si ceilalti operatori de top.

Produsul oferit de Betano a fost adaptat in functie de cerintele pietei autohtone. Oferta sportiva este foarte bogata fiind disponibile evenimente din peste 4.500 de ligi. Betano reuseste sa acopere o mare parte din ligiile inferioare pe care celelalte agentii de multe ori nu le iau in calcul. De aici nu lipsesc nici ofertele unice, casa de pariuri facand cote deseori pentru emisiuni populare in Romania sau pentru anumite jocuri populare pe care le joaca milioane de tineri.

Betano este cunoscut sub acest nume doar in Romania. Acesta este inca un lucru care face platforma sa fie speciala. Gambling Malta Limited este compania care detine brandul Betano si Stoixman, agentie care a devenit una din cele mai mari din Grecia sau Cipru. Din luna mai 2016 Betano a inceput sa activeze in tara noastra si a reusit sa obtina licenta ONJN de functionare pe teritoriul Romaniei.

Pariuri pre-meci

Oferta de pariuri pre-meci a celor de la Betano este reprezentata in cea mai mare parte de meciurile din fotbal, deoarece in Europa fotbalul este cel mai cunoscut sport, iar pariorii romani asta cauta. Casa de pariuri ofera cote si optiuni de pariere si pentru alte 25 de sporturi, printre care se regasesc chiar si sahul sau sporturile electronice. Pariurile speciale au loc atunci cand sunt alegeri electorale sau cand apar noi episoade din cele mai mari seriale.

Pariuri pe fotbal

Toate casele de pariuri online din Romania se bazeaza foarte mult pe pariurile din fotbal. De aceea foarte multe oferte si promotii sunt exclusive pentru meciurile din cele mai importante competitii sportive de acest gen. Betano este unul dintre operatorii interni care ofera pentru Liga I cele mai bune optiuni de pariere. Foarte multe meciuri de top din Liga I au disponibile si peste 130 optiuni de pariere cu cote foarte bune la pariurile combinate de genul „castigator si peste 2,5 goluri”. Si pentru meciurile din cupa sunt facute optiuni speciale dedicate prelungirilor si rezultatul pentru echipa invingatoare.

Remarcabil este faptul ca Betano insista foarte mult si pentru meciurile din ligile inferioare straine, oferind si peste 20-30 optiuni de pariere chiar si in liga a patra elvetiana sau in campionatele Under 19. Foarte multi operatori online nici macar nu includ in program astfel de partide.

Meciurile din Liga Campionilor, Europa League si campionatele cele mai populare pregatesc la Betano promotii exlusive si cote peste medie. In plus numarul optiunilor de pariere este foarte mare, la acelasi nivel cu Liga I. In medie se atribuie 90-140 optiuni de pariere in special pentru cele mai populare competitii din fotbal.

Principalele pariuri disponibile la toate meciurile de fotbal din oferta Betano sunt pariul pe castigator, sansa dubla, scor corect, primul gol, total goluri, rezultat pauza/final, handicap european.

Pariuri pe tenis

Oferta de pariuri pentru meciurile din tenis este una destul de modesta. Chiar daca tenisul este unul din sporturile accesibile pe tot parcursul anului si mai ales in zilele cand oferta din fotbal este aproape inexistenta, Betano nu se bazeaza foarte mult decat pe cele mai importante turnee ATP si WTA. Chiar si meciurile din cadrul acestor competitii primesc maxim 8-10 optiuni de pariere. De regula majoritatea meciurilor din ITF au doar cote pentru castigatorul meciului.

Principalele pariuri disponibile la meciurile de tenis importante sunt castigator meci, primul set, total game-uri, al doilea set, scor corect.

Pariuri pe handbal

Chiar si oferta pentru meciurile din hanbal este modesta. Casa de pariuri ofera de cele mai multe ori o singura optiune de pariere pe echipa castigatoare. In ceea ce priveste competitiile majore, sunt disponibile maxim 8-10 optiuni de pariere.

Principalele pariuri disponibile la handbal sunt castigator meci, handicap, total goluri, sansa dubla.

Pariuri pe hochei

Meciurile din NHL si Euroliga atrag cei mai multi pariori romani. Oferta Betano in ceea ce priveste acest sport este modesta cu aproximativ 20-23 optiuni de pariere.

Pariuri pe baschet

NBA este „regele” cand facem referire la baschet. Romanii incep sa fie atrasi tot mai mult de acest sport, asa ca sunt pregatite pentru meciurile majore din NBA si peste 40 optiuni de pariere.

Principalele pariuri disponibile la meciurile din baschet sunt pariu pe castigator, handicap puncte, total puncte, castigator pe reprize, pauza/final.

Si la Betano optiunea Cash Out pentru pariurile pre-meci este disponibila. Acest lucru permite pariorilor sa isi retraga castigurile inainte de incheierea tuturor partidelor. De multe ori optiunea nu mai este disponibila pentru pariurile mai putin populare.

Pariuri Live

Platforma de pariuri live este una din cele mai bune de pe piata interna. Betano reuseste sa gazduiasca peste 24.000 de evenimente Live iar acest lucru conteaza cel mai mult pentru pariorii care doresc sa mizeze in timpul meciului. Este foarte greu sa pariezi fara sa vezi cum decurge jocul, asa ca acest avantaj atrage si mai multi pariori.

Avantaje:

Dezavantaje:

Depuneri si retrageri

Casa de pariuri online Betano pune la dispozitia clientilor cele mai populare optiuni de plata:

Pentru depuneri operatorul nu percepe taxe. Doar in cazul retragerilor, primele doua sunt gratuite, iar comisionul pentru celelalte tranzactii se calculeaza in momentul efectuarii cererii. Toti clientii care au testat platforma si au facut retrageri sunt multumiti de faptul ca prin Skrill retragerile se finalizeaza ina ceeasi zi, iar prin celelalte metode de plata dureaza maxim 2-3 zile lucratoare.

Depunerea minima este de 20 Ron. In cazul retragerilor, limita minima este de 120 Ron. La Betano exista si limite pentru depuneri de pana la 20.000 Ron.

In prezent toate site-urile de pariuri care detin licenta ONJN cer pentru verificarea datelor anumite documente personale. La Betano pentru verificarea contului este nevoie de o copie dupa actul de identitate, factura de utilitati si o copie a cardului de credit/debit in cazul in care depunerile s-au facut utilizand aceasta metoda. Verificarea contului se face in maxim 48 de ore. In cazul in care verificarea nu a avut loc, dupa o perioada de timp contul se inchide iar fondurile raman blocate pana la trimiterea dovezilor pe mail. De retinut este faptul ca nu se pot face depuneri folosind conturile altor persoane. Orice tentativa de acest gen duce la blocarea contului de pariuri.

Promotii

Bonusul pentru prima depunere este eligibil pentru toti pariorii care si-au deschis cont si au efectuat o depunere. Se acorda acest bonus de 100% pana la 200 Ron. Inainte de a opta pentru acest bonus trebuie sa stii ca este nevoie de un rulaj de minim 5 ori pe cote de peste 1.65. Bonusul expira daca nu sunt indeplinite conditiile in maxim 90 de zile.

Miza inapoi la 0-0 este una din promotiile cele mai interesante de la Betano. In cazul in care ai pariat pe Scor Corect sau rezultat Pauza/Final iar meciul s-a incheiat la egalitate scor 0-0, atunci ti se returneaza banii. Oferta este valabila doar pentru pariurile single.

Bonusul multiplu se acorda pana la 50% in functie de numarul evenimentelor de pe biletul multiplu. Se iau in considerare doar cotele de peste 1.50. Interesant la aceasta optiune este faptul ca primesti banii inapoi daca un singur meci a fost necastigator.

Pierdere la limita: Atunci cand plasezi un pariu multiplu care contine minim 5 selectii cu cote de peste 1.65 fiecare si pierzi doar pe un singur meci, primesti banii inapoi.

Relatii cu clientii

Betano ofera siguranta si incredere iar acest lucru reiese si din faptul ca atunci cand ai probleme pe site si contactezi echipa, primesti rezolvarea foarte repede. Agentia pune la dispozitie atat un numar de telefon pe care il poti folosi cand ai probleme pe site, cat si un chat live sau mail. Doar pentru telefonul mobil este un program in care poti suna intre orele 16:00 si 22:00. Intrebarile frecvente le regasesti in sectiunea FAQ.

Aplicatia mobila

Momentan aplicatia Betano de pe mobil a fost dezvoltata doar pentru cei care folosesc sistemul de operare iOS. Este o aplicatie foarte bine optimizata care primeste din partea noastra nota 10. Poate fi descarcata gratuit de pe AppStore. Aplicatia se misca foarte bine si nu am intampinat deloc probleme atunci cand am incercat sa pariem sau sa alimentam contul. Optiunile de baza pe care le folosesti cand pariezi sunt disponibile si aici. Ciudat este faptul la pariurile live ca nu ai toate optiunile ca si pe calculator. In rest totul este perfect, se pot urmari meciuri live si se pot adauga evenimente la sectiunea Favorite.

Pentru celelalte sisteme de operare este disponibila versiunea din browser. Site-ul este optimizat foarte bine si pentru mobil, se misca fara intrerupere dar aplicatia este cea pe care o recomandam daca esti un fan al pariurilor de pe mobil.