Fortuna Sports Recenzie

Evaluare:5/5
visa
mastercard

Metode de Plata


Opțiuni Software


Joaca Acum

Informatii generale:

Fortuna si-a facut cunoscute produsele in Romania de curand, mai exact in anul 2015 cand a preluat Publicbet. Asadar peste noapte, Fortuna s-a facut cunoscuta rapid in toata tara, mai exact in cele mai mari orase din Romania unde se gasesc peste 600 de agentii in prezent. Produsele oferite de catre aceasta agentie au fost de la inceput pe placul clientilor iar acest lucru a dus la aparitia si in mediul online a casei de pariuri.

Desi este de doar cativa ani in Romania, Fortuna are o istorie bogata, fiind infiintata in anul 1990. A suferit o succesiune rapida si a devenit dupa o vreme cea mai buna casa de pariuri din Europa Centrala. Cel mai mare progres l-a inregistrat in tari precm Polonia si Cehia. Avand peste 600 de agentii pe tot teritoriul Romaniei, cei de la Fortuna au apelat la o strategie de marketing geniala, punand la dispozitie clientilor posibilitatea de a retrage castigurile din online in orice agentie si de a alimenta contul online direct din agentie rapid si simplu.

Produsul operatorului este in continua dezvoltare si la cum decurg lucrurile in curand va reusi sa domine topurile celor mai bune agentii din Romania. La fel ca si celelalte agentii de top recomandate de noi, Fortuna detine in prezent licenta ONJN de functionare pentru urmatorii 10 ani.

Pariuri pre-meci

Oferta pre-meci a casei de pariuri online Fortuna este medie comparativ cu alte agentii online. Nu este o oferta la fel de variata precum cea de la Betano insa regasim in lista pariuri din peste 21 de sporturi. Pagina principala este destinata pariurilor din fotbal, sportul preferat de cea mai mare parte dintre pariorii europeni. Printre sporturile mai putin populare la noi, la Fortuna se poate paria pe MMA sau chiar badminton.

Pariuri pe fotbal

In cazul pariurilor pe fotbal, la Fortuna sunt acoperite si anumite ligi inferioare, chiar si cele din Liga I la care se pot face pariuri si pentru meciurile din Liga a III-a. Din pacate pentru foarte multe meciuri sunt disponibile doar optiunile principale de pariere. Acest lucru se aplica si in cazul meciurilor din preliminariile celor mai importante competitii internationale (Champions League, Europa League).

Fortuna pregateste oferte speciale pentru meciurile din campionatul intern unde sunt disponibile si peste 130 optiuni de pariere. Desi aici nu poti paria pe cornere sau cartonase acordate in timpul regulamentar de joc, sunt disponibile alte optiuni speciale precum pariurile combinate: echipa x castiga si se marcheaza peste 2.5 goluri. Sunt disponibile la fel de multe optiuni de pariere si pentru meciurile din Champions League sau Europa League.Pentru campionatele de top din Europa s-au pregatit peste 100 optiuni de pariere in fiecare etapa. In plus meciurile de top din Europa beneficiaza si de alte optiuni de pariuri speciale.

Principalele pariuri disponibile la toate meciurile de fotbal din oferta Fortuna sunt pariul pe castigator, sansa dubla, scor corect, primul gol, total goluri, rezultat pauza/final, handicap european.

Pariuri pe tenis

Ei bine, iata ca iti recomandam in sfarsit un operator de top unde gasesti foarte multe meciuri de tenis si de la turneele mai mici. De regula toate casele de pariuri se axeaza doar pe turneele majore din ATP si WTA, insa la Fortuna sunt pregatite si alte turnee mai mici mai ales din ITF. Si cum orice avantaj este insotit de un mic dezavantaj, la Fortuna dezavantajul este foarte mare. Nu sunt multe optiuni de pariere la tenis. Din pacate chiar si pentru turneele majore din tenis ai doar 6 optiuni de pariere. Optiuni speciale si mai avantajoase vor fi disponibile in timpul meciurilor.

Chiar si asa e bine ca pariorii pe tenis au acum o oferta bogata in ceea ce priveste numarul de evenimente. Cum tenisul nu are parte de pauze mari, tot timpul anului gasesti la Fortuna meciuri pe care sa pariezi in special pe jucatorul castigator.

Principalele pariuri disponibile la meciurile de tenis importante sunt castigator meci, primul set, total game-uri, al doilea set, scor corect.

Pariuri pe handbal

Handbalul este un sport care incepe sa atraga multi pariori romani. Si aici vei gasi o oferta buna pentru meciurile din handbal in special cele din campionatul intern si competitii internationale de top. Oferta este bogata insa numarul de optiuni de pariere este sub nivelul asteptarilor. Majoritatea evenimentelor primesc pana la 6 optiuni de pariere, iar pentru ligile inferioase se ofera doar cote pentru echipa castigatoare.

Principalele pariuri disponibile la handbal sunt castigator meci, handicap, total goluri, sansa dubla.

Pariuri pe hochei

Oferta pre-meci este modesta. Nu este un sport popular printre pariorii romani care sunt interesati doar de meciurile din NHL si KHL. Pentru restul competitiilor oferta si optiunile de pariere sunt limitate. Cele mai importante meciuri primesc pana la 20 optiuni de pariere.

Pariuri pe baschet

Pentru pariurile pre-meci din baschet operatorul a pregatit pana la 20-26 optiuni de pariere. Bineinteles ca in top sunt meciurile din NBA si Euroliga.

Principalele pariuri disponibile la meciurile din baschet sunt pariu pe castigator, handicap puncte, total puncte, castigator pe reprize, pauza/final.

Optiunea Cash Out este disponibila si pentru pariurile pre-meci. Pariorii pot inchide pariul in orice moment atunci cand deja s-a inregistrat profit. Sunt foarte multe sporturi disponibile pentru inchiderea pariului dar sunt si situatii in care nu se poate da cash out. Acest lucru se aplica in cazul pariurilor speciale pe handicap, cand se ofera anumite bonusuri, etc.

Pariuri Live

Platforma Live a casei de pariuri Fortuna functioneaza fara intreruperi majore. De regula majoritatea evenimentelor din oferta pre-meci sunt disponibile si Live. Pauzele de modificare a cotelor sunt foarte mici iar acest lucru constituie in avantaj. Pe langa cotele clasice se mai adauga cote speciale pentru pariurile Live.

Avantaje:

Dezavantaje:

Depuneri si retrageri

Fortuna nu ofera la fel de multe optiuni pentru depuneri si retrageri. Singurele optiuni active in prezen t sunt:

Indicat este sa folosesti pentru depuneri o metoda de plata pe care vrei sa o folosesti si in cazul retragerilor. Paysafecard nu poate fi folosit si pentru retrageri, asa ca in acest caz se vor putea face retragerile prin transfer bancar. Suma minima pentru depuneri este de 25 Ron, iar suma minima pentru retrageri este de 50 Ron. Casa de pariuri are disponibila si cea mai mica miza pentru pariuri, 0,4 Ron.

Desi pare a fi un dezavantaj faptul ca nu se pot face depuneri si retrageri prin mai multe sisteme de plata electronica, Fortuna a implementat un sistem special numit Fortuna Cashpoint astfel incat clientii si utilizatorii platformei online pot oricand sa retraga castigurile si din cele 600 de agentii. Mergand in agentie, sumele minime pentru depuneri si retrageri scad la 10 Ron.

Verificarea contului este obligatorie in maxim 60 de zile de la inregistrarea pe platforma. Pana nu se da acceptul din cadrul agentiei, utilizatorii nu pot face retrageri si nici nu pot depune in cont sume mai mari de 2.000 de Ron. Actele necesare se urca direct pe site in sectiunea Asistenta

Promotii

Bonusul la inregistrare se acorda in cadrul a 3 promotii pana la 1.000 de Ron. Utilizatorii noi vor putea beneficia de 15 freebet-uri a cate 20 de Ron, dupa efectuarea a 15 pariuri, 10 freebet-uri pentru primele 10 pariuri efectuate pe mobil, inca 10 freebet-uri pentru 10 pariuri castigatoare efectuate pe cote de minim 2.00. In plus operatorul a pregatit si oferte speciale pentru Liga 1, pariorii putand sa beneficieze de 10 freebet-uri de cate 50 Ron fiecare in cazul in care pariul este necastigator. In functie de suma depusa se pot acorda pana la 15 freebet-uri.

50% Bonus extra castig este o promotie activa in prezent pe platforma. Pariorii pot castiga pana la 500 Ron pentru biletele castigatoare pe cote de minim 2.00.

50% din miza pe pariuri pierdute se acorda doar pentru meciurile din Liga 1. Atunci cand efectuezi un pariu care contine doar meciuri din Liga 1, iar biletul este necastigator, operatorul returneaza sub forma de bonus 50% din miza. Se acorda pana la 500 de Ron.

Relatii cu clientii

Echipa care se ocupa de problemele clientilor poate fi contactata momentan doar prin email. Din pacate Fortuna nu dispune si de un live chat sau un numar de telefon, iar acest lucru este un dezavantaj, mai ales ca orice parior vrea sa rezolve rapid problemele intampinate pe platforma. Doar in intervalul 09:00-21:00 vei primi raspuns pe mail.

Aplicatia mobila

In ceea ce priveste versiunea mobila, in prezent nu exista o aplicatie speciala pe care o poti descarca direct pe telefon. Chiar si asa, versiunea din browser a operatorului este optimizata si sunt disponibile principalele butoane care te ajuta sa pariezi usor si rapid. In plus poti efectua depuneri si retrageri. Desi site-ule este optimizat pentru mobil, se incarca destul de greu, iar acest lucru poate creea probleme pentru pariurile Live.