Winmasters Sports Recenzie

Evaluare:5/5
visa
mastercard

Metode de Plata


Opțiuni Software


Joaca Acum

Informatii generale:

Winmasters este una din cele mai noi agentii de pariuri online care si-a facut aparitia si in Romania din anul 2015. Foarte multe case de pariuri incearca sa devina populare si au nevoie de multi ani pana cand ajung in top, insa pentru aceasta agentie totul a decurs rapid si in doar aproixmativ 1 an Winmasters a devenit una din cele mai cunoscute case de pariuri. De ce?

Probabil o contributie importanta a avut-o si faptul ca a fost prima agentie care a putut obtine licenta ONJN de functionare pe o perioada de 10 ani. Astfel operatorul a demonstrat ca ofera un produs de top in deplina siguranta pentru pariori. Desi istoria casei de pariuri nu este longeviva, fiind infiintata in anul 2014 de catre WM Interactive Limited, Winmasters a strans milioane de clienti oferind produse de calitate si imbunatatind platforma constant. In prezent site-ul este tradus si in limba romana. Chiar daca si in alte tari opereaza, casa de pariuri Winmasters primeste cel mai mare trafic din Romania, in proportie de 75%.

De la sfarsitul anului 2016 platforma a primit ultimele imbunatatiri care au transformat-o intr-un site usor de utilizat si cu o multe de promotii dedicate pariorilor activi. In Romania Winmasters a ales si un ambasador care sa reprezinte agentia si nu se putea sa fie decat un sportiv renumit, Gabi Balint. Platforma de pariuri live nu se ridica la nivelul asteptarilor, dar oferta de pariuri pre-meci si optiunile de pariere sunt pe placul oricarui parior recreational.

Pariuri pre-meci

Din decembrie 2016 operatorul a schimbat foarte multe lucruri in ceea ce priveste pariurile pre-meci. Acum sunt mult mai multe optiuni de pariere si meciuri disponibile din foarte multe ligi inferioare. Cotele operatorului se situeaza la acelasi nivel cu cel al operatorilor de top, iar numarul de sporturi prezente pe site este 28, fotbalul fiind cel mai popular dintre toate. Se acopera si pariuri din golf sau MMA, oferta fiind insa foarte modesta.

Pariuri pe fotbal

Pariurile pe fotbal au reprezentat si inca mai reprezinta principala categorie de pariuri ale utilizatorilor romani. Asa cum ai putut observa, toate casele de pariuri active in tara noastra, se adreseaza exclusiv pe prima pagina fanilor acestui sport. Si cele mai multe promotii se leaga strict de fotbal. La Winmasters poti acum sa pariezi si pe meciuri din ligile secunde ale unor campionate precum cel din Islanda sau chiar Indonezia. De regula pentru meciurile care nu prezinta interes mare in randul pariorilor, sunt oferite in jur de 18 optiuni de pariere.

Winmasters completeaza oferta cu handicapurile europene si asiatice. In plus se poate paria chiar si pe intervale de timp pe goluri. Optiunile de pariere sunt mai slabe fata de alte agentii de top. Pentru meciurile din Liga I se gasesc maxim 50 optiuni de pariere, in timp ce maximul este atins la meciurile din cele mai importante competitii internationale, pentru care operatorul pregateste si pana la 85 optiuni de pariere. In randul fanilor popularitatea competitiilor este reprezentata de Liga Campionilor si campionatul englez de fotbal.

Principalele pariuri disponibile la toate meciurile de fotbal din oferta Winmasters sunt pariul pe castigator, sansa dubla, scor corect, primul gol, total goluri, rezultat pauza/final, handicap european.

Pariuri pe tenis

Oferta Winmasters in ceea ce priveste meciurile de tenis este modesta. Se pune accent in special pe competitiile importante din ATP si WTA pentru care operatorul ofera aproximativ 5-10 optiuni de pariere. Pentru celelalte meciuri mai putin populare de regula cotele oferite sunt doar pentru jucatorul castigator.

Principalele pariuri disponibile la meciurile de tenis importante sunt castigator meci, primul set, total game-uri, al doilea set, scor corect.

Pariuri pe handbal

Este una din putinele case de pariuri care pun accent pe meciurile din cadrul campionatului intern de handbal. Chiar si asa acestea primesc doar cote pentru echipa castigatoare si numarul total de goluri. Pentru meciurile importante din CHL casa de pariuri maresc pana la maxim 15 optiuni de pariere.

Principalele pariuri disponibile la handbal sunt castigator meci, handicap, total goluri, sansa dubla.

Pariuri pe hochei

Cele mai importante competitii din hochei sunt prioritare pe Winmasters. Fanii acestui sport pot paria acum alegand din peste 45 optiuni de pariuri la meciurile din NHL, competitia care strange cel mai mare numar de fani.

Pariuri pe baschet

Campionatul spaniol se ridica la cel mai inalt nivel in Europa, in afara de NBA, unde baschetul este prezent la alt nivel. Pentru aceste competitii sunt pregatite pana la 20-30 optiuni de pariuri.

Principalele pariuri disponibile la meciurile din baschet sunt pariu pe castigator, handicap puncte, total puncte, castigator pe reprize, pauza/final.

Optiunea Cash Out este disponibila si pentru pariurile pre-meci. In plus, la Winmasters pariorii pot seta inainte suma la care doresc sa se faca cash out automat. Este o optiune disponibila momentan doar la acest operator de pariuri online.

Pariuri Live

Majoritatea pariorilor online doresc sa parieze si in timpul meciurilor. Atunci cand trebuie sa pariezi in timpul unei partide vrei sa vezi cum se desfasoara meciul in timp real, iar majoritatea caselor de pariuri pregatesc si trasnmisiuni direct in sectiunea pariurilor Live. Din pacate in prezent la Winmasters aceasta optiune nu este activa ceea ce reprezinta o problema fiindca pariorii asta cauta la astfel de platforme.

Avantaje

Dezavantaje

Depuneri si retrageri

La Winmasters poti efectua depuneri folosind oricare dintre metodele de plata amintite mai jos. Acestea sunt si cele mai populare metode de plata online pentru care pariorii opteaza atunci cand doresc sa alimenteze contul de jucator.

Casa de pariuri a stabilit o limita pentru depuneri si retrageri. Depunerile minime sunt de 40 Ron si 250 Ron in cazul Transferului Bancar. Nu se pot efectua depuneri mai mari de 9.000 Ron. Si in cazul retragerilor se aplica aceeasi regula pentru suma maxima de retragere, iar suma minima este de 80 Ron, sau 350 Ron in cazul Transferului Bancar.

Cei de la Winmasters au facut acum posibila si retragerea castigurilor folosind cardurile Mastercard si Maestro. E recomandat sa folosesti o singura metoda de plata pentru depuneri si retrageri. In cazul Paysafecard se foloseste Transferul Bancar pentru retragerea castigurilor. Taxa de retragere este de 3%, indiferent de suma dorita.

Trebuie retinut faptul ca inainte de a aplica pentru retrageri, ai nevoie de o aprobare a contului de jucator. Acest lucru se face in cativa pasi simpli. Trebuie sa incarci documentele necesare in cadrul sectiunii Contul meu

Promotii

Bonusul la inregistrare este flexibil pentru jucatorii care nu pot depune prima data pana la 1.000 Ron. Asadar bonusul de 100% pana la 1.000 Ron se acorda pentru primele 3 depuneri. La prima depunere jucatorii pot primii pana la 500 Ron, la a doua depunere pana la 250 Ron, respectiv 250 Ron pentru urmatoarea depunere. Fiecare bonus este revendicat dupa indeplinirea conditiilor bonusului anterior. Mare atentie la conditiile de rulaj pentru fiecare bonus. De regula se iau in considerare minim 8 rulaje pe cote de minim 1.80. Daca in decurs de 60 de zile nu s-au indeplinit toate conditiile, atunci bonusul este anulat. Inca un aspect important de care trebuie sa tii cont, pariurile live nu se califica in aceasta oferta. Nu vor fi luate in considerare pentru conditiile de rulaj.

Cashback la 0:0 se activeaza doar pe pariurile efectuate la scor corect si pauza/final. In acest caz daca meciul se incheie la egalitate, scor 0:0 primesti banii inapoi. Se iau in considerare doar meciurile din Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 si Liga I.

Pariul acumulator pana la 60% se ofera in cazul biletelor multiple care contin minim 4 evenimente din fotbal, tenis sau baschet. Cotele eligibile sunt de minim 1.35. Cu cat mai multe evenimente pe bilet, cu atat creste si bonusul acumulator.

Bonus de reincarcare este o promotie activa pentru pariorii care efectueaza o noua depunere pe site. Se ofera pana la 200 Ron daca adaugi codul pentru bonus „ROWMNEW”.

Pariul gratuit poate fi oferit pe mail in forma unui bonus fara depunere de 20 Ron. Doar anumiti pariori activi beneficiaza de acest bonus.

Relatii cu clientii

Serviciul de relatii cu clientii functioneaza la capacitate maxima si iti pune la dispozitie toate metodele de contact pentru a rezolva orice problema rapid. Poti contacta echipa Winmasters prin telefon, mail, pe formularul de pe site, sau prin live chat. De regula se primeste raspuns in maxim 24 de ore si live chatul nu este activ pe timpul verii. Serviciul de relatii cu clientii este acum activ si in limba romana.

Aplicatia mobila

In prezent casa de pariuri Winmasters nu detine o aplicatie speciala pentru pariurile pe mobil. A fost pregatita insa o versiune optimizata direct in browser pe care sunt disponibile toate optiunile importante si graficile pentru meciurile live. De pe telefon poti face depuneri si retrageri, poti incerca jocurile de la cazino si ai parte de aceeasi oferta de pariuri generoasa precum cea de pe calculator. De pe mobil sau calculator ai posibilitatea sa pariezi in siguranta cu Winmasters.