Skrill

Skrill - Metoda de a depune si a retrage banii de la agentiile de pariuri online

Pana in iunie 2011 Skrill s-a numit Moneybookers. Un an mai tarziu a putut efectua primele transferuri de bani in mediul online. Site-ul de plati Moneybookers a fost achizitionat de catre compania Inverstcorp Technology Partners in anul 2008, iar in 2008 atingand un numar foarte mare de clienti (aproximativ sase milioane de utilizatori). Datorita numarului imens de clienti compania Moneybookers a decis sa emita propriul card preplatit, Prepaid MasterCard. Acest fapt intamplandu-se in anul 2009, tot in acest an incepand marea colaborare cu renumitul site eBay.

In anul 2010 s-a infintat planul de schimbare a numelui din Moneybookers in Skrill din cauza numarului foarte mare de clienti care acceptau acest procesor de plati. Datorita schimbarii denumirii in Skrill s-a lansat si website-ul Skrill. In prezent, Skrill prezinta plati in 40 de monede si 200 de tari si are peste 36 de milioane de clienti activi. V-am prezentat toate acestea pentru a va demonstra ca acest procesator de plati online este unul foarte serios care s-a dezvoltat foarte rapid intr-un timp destul de scurt. De asemenea Skrill este licentiat FSA si respecta astfel toate reglementarile pentru institutiile financiare licentiate.

Skrill este cu siguranta una dintre cele mai cunoscute si populare banci online din lume. Cunoscuta in trecut sub numele de Moneybookers este una dintre cele mai eficiente metode de plata prin care puteti efectua depuneri sau retrageri la casele de pariuri sportive online. Un cont sau un portofel virtual Skrill se poate realiza doar in cateva minute. Din cele 40 de valute disponibile trebuie sa alegeti una, respectiv pe cea dorita. Mai departe, va creati contul dupa bunul plac si tot ce trebuie sa faceti este sa realizati plati, depuneti sau retrageti fonduri si va bucurati de posibilitatea de a transfera bani din contul Skrill in propriul cont bancar sau pe card. De asemenea puteti alege procurarea unui card preplatit Skrill, banii se pot retrage de la ATM sau se pot plati la POS.

Atunci cand va creati un cont Skrill verificarea acestuia este foarte importanta, deoarece dupa ce ati verificat sunteti in totalitate convins si sigur ca doar dumneavoastra cunoasteti datele contului. O verificare sigura a contului dumneavoastra se realizeaza prin accesarea contului Skrill, apoi intrarea in ''Carduri si conturi bancare'', dupa care apasasi pe link-ul ''Verificare''. Dupa ce ati apasat pe link-ul de ''Verificare'' Skrill va debita o anumita suma, evident mai mica decat fondurile valabile de pe cardul dumneavoastra. Dupa ce ati vazut suma trebuie sa mergeti la banca si sa va interesati de suma pe care Skrill a emis-o in momentul in care dumneavoastra ati apasa pe ''Verificare''. Daca acestea doua o sa fie identice, atunci contul se declara a fi verificat si in totalitate securizat.

In cazul in care doriti sa aveti un card Skrill MasterCard mai intai de toate trebuie sa aveti varsta de peste 18 ani, iar apoi sa fiti rezident al Uniunii Europene. Pentru finalizarea emiterii cardului trebuie sa prezentati documentele personale pentru a va dovedi cu exactitate identitatea si adresa. Astfel, dupa ce ati deschis un cont Skrill gratut, tot ce trebuie sa faceti este sa comandati cardul Skrill MasterCard accesand link-ul My MasterCard aflat in sectiunea Contul meu. La inregistrare vi se cere una dintre monedele: EUR, USD, GBP sau PLN, de asemenea acestea sunt monedele prin care cardul Skrill MasterCard poate fi emis.

La capitolul taxe Skrill nu sta prea bine deoarece taxele sunt putin cam maricele si poate ca aceste constituie un dezavantaj pentru portofelul online. In comparatie cu avantajele oferite de catre Skrill, aproape ca nici nu se observa aceste taxe. Taxele pe care Skrill le pune in aplicatie sunt urmatoarele:

-> Daca depasiti o perioada de 12 luni de inactivitate pe cont vei plati o taxa de utilizare de 2 euro, in rest utilizarea contului este gratuita.

->Atunci cand doriti sa incarcati anumite fonduri pe contul Skrill este recomandat sa faceti asta prin transferul bancar deoarece doar acolo nu se percep comisioane in rest apar comisioane precum: 1,9% prin cardul de credit/debit, 3% prin Neteller, 7% prin Paysafecard. Toate aceste comisioane vor fi retinute de asemenea din suma depusa.

-> Daca doriti trimiterea banilor catre un alt utilizator Skrill taxa este de 1,9%, insa nu poate fi mai mare de 89.48 Ron. Astfel, daca primiti bani de la un utilizator Skrill nu va vor fi aplicate nici un fel de taxe.

->Detinerea unui card Skrill MasterCard va poate duce la taxe precum: taxa anuala de administrare a contului de 10 Euro. La fiecare tranzactie taxa este de 1.75% din suma retrasa.

Cardul Skrill este in conexiune directa cu contul dumneavoastra, deci fondurile valabile pe contul dumneavoastra sunt aceleasi cu cele de pe cardul MasterCard Skrill. Cardul poate fi verificat in orice moment doriti la orice ora, iar toate tranzactiile efectuate cardului vor aparea in istoricul cardului pe contul portofelului online.

Portofelul virtual Skrill este foarte folositor deoarece putem depune bani in orice moment prin intermediul oricarui card. Atunci cand dorim sa alimentam un cont de pariuri sportive online nu trebuie sa ne expunem datele cardului respectivei agentii de pariuri, ci doar sa selectam suma si sa completam cu numele de utilizator. Unul dintre cele mai mari avantaje prezentate de catre Skrill este acela ca in momentul in care facem o retragere de la o casa de pariuri utilizand un card, putem avea banii in mana tot in ziua in care am facut tranzactia de retragere de la casa de pariuri sportive online. Aceasta metoda de retragere se declara a fi cea mai rapida pana in momentul de fata.

In prezent, cu siguranta Skrill este una dintre cele mai eficiente metode de depunere si retragere din intreaga lume. Siguranta tranzactiilor si a timpului foarte redus de retragere sau depunere ii incanta foarte mult pe clienti. Cu siguranta Skrill va fi in continuare cea mai buna metoda de plata electronice si ii va incanta pe clienti de fiecare data cu serviciile de inalta calitate realizate cu responsabilitate si seriozitate maxima.

2024 Cele mai bune Case de Pariuri:

#1
  • Licenta: D. 2162/28.08.2015
  • Cel mai vechi operator online
  • Cote forate bune

Metode de Plata

visa
mastercard
#2
  • Licenta: 1291/29.07.2016
  • Cash Out excelent
  • Aplicatie pt Mobil dedicata

Metode de Plata

visa
mastercard
#3
  • Licenta: D. 2159/28.08.2015
  • Freebet bonus
  • Depune si retrage direct de la agentiile de cartier

Metode de Plata

visa
mastercard