Transfer Bancar

Din iunie 2007 majoritatea agentiilor de pariuri sportive online va pun la dispozitie una dintre cele mai simple si vechi metode de transferare a banilor pentru pariurile sportive. Modalitatea de a transfera banii prin intermediul transferului bancar spre o casa de pariuri este folosita de catre pariorii care nu doresc sa isi deschida un card pentru a depune si retrage banii la o agentie de pariuri sportive online. In cazul retragerilor prin transferul bancar este diferit fata de retragerile pe un card, unde daca ati retras suma in lei, euro sau dolari banii o sa fie primiti in Ron, schimbul valutar facandu-se automat.

Insa prin transferul bancar schimbul valutar nu mai este valabil si daca ati ales sa scoate o anumita suma de bani in dolari, in continuare pentru a primi banii trebuie sa va deschideti un cont in valuta, iar apoi sa scoateti banii. Acest tip de retragere a banilor prin transferul bancar este valabil doar la anumite banci, dar pot exista si diferite exceptii.

Depunerea la o casa de pariuri online se poate realiza foarte usor si rapid. Tot ce va trebuie pentru a finaliza o depunere in contul dumneavoastra creat la casa de pariuri respectiva este numarul codului bancar si toate datele legate de contul bancar. Dupa ce ati completat toate aceste date, ramane sa selectati suma pe care doriti sa o depuneti. Tranzactie se v-a realiza in scurt timp.

Chiar daca in randul depunerilor este mai usor, la retrageri lucrurile se pot complica putin. Este esential sa stiti ca atunci cand alegeti ca metoda de retragere a banilor prin transferul bancar nu puteti face acest lucru direct pe cardul vostru. Atunci cand alegeti retragerea banilor prin trasnferul bancar trebuie sa selectati aceasta optiune ca retragere, pe pagina casei de pariuri unde sunteti parior, apoi vi se va deschide o fereastra unde o sa introduceti datale contului dumneavoastra de pariuri, respectiv parola contului, iar apoi raspunderea la intrebarea de siguranta sau diferite parole specifice.

Aceste intrebari de siguranta sunt utilizate de catre casele de pariuri pentru a minimaliza fraudele online si pentru crea clientilor o stare de siguranta atunci cand decid sa faca o depunere sau o retragere de la agentia de pariuri. Bine inteles pentru continuarea procesului de retragere va vor trebui cateva date legate de contul dumneavoastra bancar precum: condul IBAN si codul BIC sau ID swift. Pentru reprezentarea unui proces mai strict de verificare a contului dumneavoastra aveti nevoie si de incarcarea unei copii a unui act de identitate.

Contul in care doriti sa faceti retragerea de pe site-ul de pariuri online trebuie sa aiba acelasi nume cu cel al contului deschis la agentia de pariuri sportive. Chiar daca retragerile prin transferul bancar pot avea o limita de incarcare a tranzactie de pana la 3-5 zile lucratoare nu se prezinta nici un fel de limita a sumei retrase.

In ceea ce priveste taxele si comisioanele percepute de casele de pariuri atunci cand vine vorba de o retragere a banilor prin transferul bancar acestea sunt zero. Deci trebuie sa aveti grija si sa va informati cu privire la comisioanele percepute de catre banca dumneavoastra pentru ca, cu siguranta aceasta o sa va prezinte unele taxe.

Comparativ cu celelalte metode de retragere a banilor, transferul bancar prezinta o durata destul de mare de primire a banilor. De exemplu la o retragere prin portofelul virtual Skrill sau Neteller, termenul limita poate fi pana la 48 de ore. Chiar daca exista o diferenta maricica intre aceste metode de retragere a banilor de la o casa de pariuri sportive online, transferul bancar este cel mai sigur mod de retragere a fondurilor.

2024 Cele mai bune Case de Pariuri:

#1
  • Licenta: D. 2162/28.08.2015
  • Cel mai vechi operator online
  • Cote forate bune

Metode de Plata

visa
mastercard
#2
  • Licenta: 1291/29.07.2016
  • Cash Out excelent
  • Aplicatie pt Mobil dedicata

Metode de Plata

visa
mastercard
#3
  • Licenta: D. 2159/28.08.2015
  • Freebet bonus
  • Depune si retrage direct de la agentiile de cartier

Metode de Plata

visa
mastercard