Visa

In prezent, cardurile sunt cele mai uzuale metode de depunere si retragere la agentiile de pariuri sportive online. In Romania exista numeroase banci care pot oferi posibilitatea crearii unui card, fie de credit, fie de debit. Chiar daca casele de pariuri accepta depuneri, atat pe cardurile MasterCard, cat si de pe cele Visa / Visa Electron, retragerile se realizeaza doar pe cardurile Visa Electron. Cele mai bune carduri Visa Electron se gasesc la Banca Transilvania si la ING Bank. Sunt numite ''cele mai bune carduri'' deoarece comisioanele sunt foarte reduse, deseori pot atinge procentaje de aproximativ 0%, iar clientii care le folosesc nu s-au plans niciodata ca au avut vreo problema cu acestea la vreo casa de pariuri sportive online.

Cardurile Visa Electron sunt acceptate la toate casele de pariuri sportive online. Un avantaj al acestor carduri este ca eventualele castiguri pot fi trimise direct pe cardul Visa Electron al pariorului. La cardurile Visa si Visa Electron nu exista o diferenta prea mare pentru ca pe toate cardurile Visa exista acel cod de securitate fara de care nu am avea cum sa ne alimentam conturile de pariuri sportive online. Acum dupa ce ati aflat ce card trebuie sa alegeti pentru pariurile online, va trebuie sa va hotarati si la o banca. Asa ca, pentru a va face treaba mai usoara, in continuare o sa va prezentam cateva banci, de la care puteti achizitiona un astfel de card, Visa Electron.

Cardul Visa Electron oferit de catre ING Bank

Cardul Visa Electron ING este cel mai recomandat card dintre cele Visa Electron. Banca ING prezinta foarte mult avantaje mai ales studentilor. Daca esti student cu o varsta de pana in 26 de ani esti scutit de platirea taxei de deschidere a contului, comisionul anual de administrare a contului si de asemenea nu vei plati nici un fel de taxa pentru abonamentul lunar home bank.

In cazul in care nu va incadrati in categoria de mai sus, taxele nu vor mai fi aceleasi, adica 0, ci fiecare tranzactie de retragere a banilor este in valoare de 0,2%, comisionul de administrare a contului, nu v-a mai fi gratuit, ci este in valoare de 45 lei, iar abonamentul lunar home bank va valora 3 lei pe luna.

Cardul Visa Electron deschis la ING Bank este recomandat pentru oricine doreste sa aiba un card, fie de debit sau/si credit. Visa Electron este cardul ideal pentru folosinta in pariurile sportive. Punand la dispozitie cele mai reduse costuri de intretinere a cardului Banca ING este numarul 1 in Romania.

Cardul Visa Electron oferit de catre Banca Comerciala Romana (BCR)

In comparati cu, cardul Visa Electron oferit de catre Banca ING, aici nu mai sunt nici un fel de beneficii daca esti stundent. La BCR cardurile Visa Electron pot fi oferite doar persoanelor fizice cu o varsta de peste 18 ani. Pentru solicitarea unui astfel de card aveti nevoie de actul de identitate si o copie a acestuia, contractul si cererea care vor fi emise de catre banca si completate pe loc si in ultimul rand o taxa pentru procurarea cardului care este in valoare de 10 lei. Cardul Visa Electron v-a fi emis in moneda romaneasca (Ron), iar in cazul in care doriti sa il folositi si peste hotarele tarii, nu trebuie sa va faceti nici o grija, conversia se va face automat. Durata emiterii cardului de catre BCR se face in urma a 4-5 zile lucratoare.

Un lucru important de care trebuie sa aveti grija este acela ca in nestiinta folosirii cardului, angajatii bancii BCR va sfatuiesc sa folositi cardul Virtuon, un card folosit in special de catre cei abonati la banca BCR. De accea, in tranzactiile de depunere sau retragere la pariurile sportive este recomandat cardul Visa Electron.

Cardul Visa Electron oferit de catre Banca Transilvania

Chiar daca percepe unele taxe, Cardul Visa Electron oferit de catre Banca Transilvania este unul dintre cele mai avantajoase carduri. Numit ca si ''cel mai ieftin'' card din Romania, Visa Electron poate fi solicitat de catre persoanele fizice pe baza actului de identitate, insotit de o copie a acestuia care va ramana la indemana bancii. Ceea ce consta in finalizarea emiterii cardului este ca trebuie sa completati un formular de contract, care il primiti de la angajatii bancii, iar apoi platiti o taxa de emitere in valoare de 3 lei.

Taxele de administrare a acestui card nu sunt prezente si de asemenea nici taxele la depunere sau la retragere. Banca Transivania ofera oricarui client posibilitatea de a beneficia de optiunea Online Banking pentru doar 1 leu pe luna. Online Banking este de mare ajutor clientilor deoarece nu trebuie sa va deplasati la banca sau la un bancomat sa va verificati veniturile contului si cel mai important lucru este ca puteti face orice tranzactie de depunere sau retragere la orice casa de pariuri sportive online in orice moment doriti.

Trebuie sa tineti cont ca la majoritatea site-urilor de pariuri online se va opri un mic impozit la orice depunere. Niciodata nu veti putea depune suma fixa avuta anterior pe cardul Visa. Suma impozitata nu este una mare, ci putin sub 1 Ron. Asa ca, atunci cand doriti sa depuneti o suma de bani in contul dumneavoastra de pariuri, oricat ar fi ea de mica, mereu sa aveti 1 Ron in plus pentru eventualul impozit.

In concluzie, Cardul Visa Electron de la ING Bank este cu siguranta cel mai bun card pentru pariuri pentru ca procurarea acestuia este gratis si cererea unui asemenea card se poate face chiar si direct de pe internet. Avantajul oferit pariorilor de catre ING Bank serviciul de Self Bank. Prin intermediul acestuia puteti alimenta cardul, folosit pentru pariurile sportive, in moment la orice ora. O tranzactie de retragere a banilor din contul de pariuri catre cardul Visa Electron dureaza pana la 3 zile, fata de celelalte banci unde poate dura 4-5 zile lucratoare. Fara nici o problema, cardul Visa Electron oferit de catre INK Bank este cel mai bun card si folosit card in tranzactiile de depunere si retragere la casele de pariuri sportive online.

2021 Cele mai bune Case de Pariuri:

#1
  • Licenta: D. 2162/28.08.2015
  • Cel mai vechi operator online
  • Cote forate bune

Metode de Plata

visa
mastercard
#2
  • Licenta: 1291/29.07.2016
  • Cash Out excelent
  • Aplicatie pt Mobil dedicata

Metode de Plata

visa
mastercard
#3
  • Licenta: D. 2159/28.08.2015
  • Freebet bonus
  • Depune si retrage direct de la agentiile de cartier

Metode de Plata

visa
mastercard