2024 Cele mai bune camere de Poker:

#1
  • Licenta: D. 1438/12.08.2016
  • Cea mai mare cameră din lume
  • Diversitate mare de jocuri și turnee

Metode de Plata

visa
mastercard
#2
  • Licenta: D. 2164/28.08.2015
  • Se juacă relaxant și plăcut
  • Bonus bun

Metode de Plata

visa
mastercard
#3
  • Licenta: D. 2162/28.08.2015
  • Soft pe mobil
  • Bonus forate bun

Metode de Plata

visa
mastercard

Poker Online in Romania

Pokerul este un joc popular in toata lumea de foarte multi ani. Pokerul online a ajuns si in Romania odata cu aparitia marilor site-uri de gambling online. Aparitia acestui joc pe bani reali a atras foarte multi jucatori care au creat comunitati de poker si au reusit sa aduca in Romania turnee foarte mari dotate cu premii de peste 100.000 de euro anual. Winmasters sau Unibet sunt cateva dintre agentiile care organizeaza anual turnee in Romania la care participa sute de jucatori romani si din alte tari.

Pasionatii de poker au ocazia sa isi puna la incercare toate calitatile de invingatori infruntand online milioane de jucatori din intreaga lume. Pokerul online este jocul care strange in acelasi loc si in acelasi timp oameni din toata lumea care se dueleaza pentru cel mai bun loc. Stim bine cu totii ca pokerul este un joc cu carti care poate fi practicat in mai multe moduri. Cele mai cunoscute tipuri de poker sunt Hold’em si Omaha, dar pe unele site-uri sunt deschise si mese de Omaha Hi-Lo, Seven Card Draw sau Five Card Draw.

Orice adult din Romania isi poate deschide rapid un cont de poker online. Este nevoie doar de o metoda de plata online cu ajutorul careia sa depui minim 10 euro si de aici incepe aventura. Toate camerele de poker pe care ti le recomandam aici iti pun la dispozitie zeci de oferte si promotii in fiecare zi. Poti lua parte la freeroll-uri saptamanale in care inscrierea este gratuita, sau te poti inscrie la sateliti ce te pot duce in toata lumea la turneele dotate cu premii de peste 10 milioane de euro.

Unde poti juca poker online?

Cele mai mari camere de poker online sunt PokerStars, Full Tilt, 888Poker si Netbet. Toate acestea se pot accesa direct si din Romania. Orice camera de poker de top are activi in orice moment mii de utilizatori care se aseaza la mesele de cash cu valori mici si medii in cea mai mare parte sau isi asteapta locul in turneele dotate cu premii foarte mari. Si tu poti lua parte la cele mai mari evenimente din pokerul online intrand in comunitatea acestor operatori. Nu exista restrictii pentru jucatori, asa ca poti avea cont pe oricare sau chiar pe toate site-urile amintite mai sus. Noi iti recomandam si alte siteuri pe care poti juca poker recreational, insa pentru jucatori de top, cele amintite mai sus sunt agentiile de top din mediul online.

De ce e mai bine sa joci poker online?

Articole de Poker Recente