MasterCard

Cardul de credit sau debit Mastercard

In Romania majoritatea caselor de pariuri sportive online accepta cardul de credit sau debit Mastercard pentru alimentarea contului de pariuri sportive. Totusi plata prin intermediul cardului Mastercard nu este o ideea prea stralucita pentru ca agentiile de pariuri online nu va pun la dispozitie optiunile de retragere a castigurilor. Daca doriti doar sa alimentati contul dumneavoastra de pariuri online cu ajutorul cardului de debit sau credit Mastercard este foarte bine, dar trebuie sa stiti ca, compania Mastercard nu va permite retragerea castigurilor pe cardul dumneavoastra.

O diferenta intre cardul de debit sau credit Mastercard si Visa este accea ca daca ati dispune de un card Visa, acesta va fi acceptat la toate casele de pariuri,atat pentru depuneri cat si pentru retrageri, iar daca ati opta pentru cardul Mastercard, il puteti folosi doar pentru a depune o anumita suma de bani, iar in cazul unei retrageri trebuie sa folositi transferul bancar. Un alt aspect important este ca pe cardurile Visa retragerea banilor se face foarte rapid in contul dumneavoastra bancar, iar printr-un transfer bancar va dura putin mai mult, resprectiv 2-5 zile.

Fara a mai sta pe ganduri urmeaza sa va prezentam unele dintre cele mai bune banci de unde puteti achizitiona un card de debit sau credit Mastercard, care sa il puteti folosi dupa bunul plac.

Mastercard Mondo oferit de catre Banca Transilvania

Cardul Mastercard Mondo este oferit fiecarei persoane fizice care il solicita pe baza unui act de identitate, plus o copie a acestuia. In finalizarea emiterii cardului trebuie sa completati un formular si apoi contractul cardului. In scurt timp un angajat al Bancii Transilvania va suna si va anunta cand soseste cardul. Un avantaj al solicitarii cardului la BT este acela ca nu se percepe nici un fel de taxa la emiterea cardului si nici la intretinerea sau administrarea acestuia in timpul anului.

Mastercard BRD Finance

La Banca Romana pentru Dezvoltare cardul Mastercard se poate oferi doar persoanelor fizice care au varsta peste 18 ani. Pe baza completarii unui formular si a actului de identitate puteti primi cardul dorit. Fata de Banca Transilvania, unde nu se percepe nici o taxa, aici comisionul de emitere al cardului este de 34 de lei, iar taxa de administrare anuala este 0. Cardul Mastercard BRD Finance poate fi folosit de catre oricine detine un astfel de card, atat in tara, cat si in strainatate. La fiecare tranzactie, banca BRD percepe un comision de 0,5%.

Mastercard oferit de catre banca Raiffeisen Bank

Inca un card care poate fi folosit in tara, dar si in strainatate este cardul de debit sau credit Mastercard emis de catre Raiffeisen Bank. Cardul poate fi solicitat de catre clienti in: Ron (lei), Euro sau USD. Atunci cand doriti achizitionati un astfel de card trebuie sa depuneti o anumita suma de bani in contul dumneavoastra, ci respectiv 50 USD, respectiv Euro sau 35 lei. De asemenea dupa emiterea cardului Mastercard Raiffeisen Bank suma depusa poate fi retrasa. Nu se percepe nici un fel de taxa pentru emiterea cardului, dar se plateste o suma de 1 euro sau 1.5 lei pentru administrarea lunara cardului.

Mastercard oferit de catre Banca Comerciala Romana (BCR)

La fel ca si la Banca Romana pentru Dezvoltare (BRD) cardul de debit sau credit emis de catre Banca Comerciala Romana (BCR) este oferit doar persoanelor care au varsta peste 18 ani. Cardul poate fi deschis, atat in Euro, dar si in Ron. Neavand o taxa de eliberare a cardului in momentul solicitarii, ci doar un comision anual de 9 Euro pentru administrarea cardului. Fata de celelalte banci la BCR trebuie sa depuneti o anumita suma de bani inaintea deschiderii contului de card, ci de 70 Euro si iarasi un lucru nou, trebuie sa aveti mereu disponibila suma de 50 Euro in cont. Daca aveti un card Mastercard in Euro si alimentarea cardului este constituita in Ron, conversia se va realiza fara probleme automat.

Pana in momentul de fata cea mai buna si comoda metoda de a depune bani la o agentie de pariuri sportive online este folosirea unui card de credit sau debit. La majoritatea caselor de pariuri puteti depune fara nici o problema utilizand datele unui card. In acest mod, depunerile se realizeaza foarte usor si sigur. In Romania cele mai multe banci ofera posibilitatea clientilor de a atasa la respectivul card un cont. De obicei, pentru depunerile la o casa de pariuri online cele mai folosite carduri sunt Mastercard si Visa Electron, insa cum am spus si mai sus, cu ajutorul cardului de debit sau credit Mastercard puteti doar depune o anumita suma de bani in contul dumneavoastra de pariuri. Daca doriti sa o depuneti la cardul dumneavoastra Mastercard trebuie sa atasati in cont bancar.

2024 Cele mai bune Case de Pariuri:

#1
  • Licenta: D. 2162/28.08.2015
  • Cel mai vechi operator online
  • Cote forate bune

Metode de Plata

visa
mastercard
#2
  • Licenta: 1291/29.07.2016
  • Cash Out excelent
  • Aplicatie pt Mobil dedicata

Metode de Plata

visa
mastercard
#3
  • Licenta: D. 2159/28.08.2015
  • Freebet bonus
  • Depune si retrage direct de la agentiile de cartier

Metode de Plata

visa
mastercard